Doe mee aan de enquête over N366 Veilig en win een dinercheque!

N366 Veilig hoort graag hoe zij de aanpak van toekomstige wegprojecten kan verbeteren. Rijdt u regelmatig over de N366 tussen Veendam en Ter Apel en wilt u mee doen aan de enquête? U maakt automatisch kans op één van de drie dinercheques ter waarde van 50 euro. Op www.vragenlijst-n366.nl kunt u tot 27 juli 2018 de enquête invullen. Het invullen duurt ongeveer 5 à 10 minuten.

Werkzaamheden N366 Veendam – Ter Apel

De afgelopen jaren zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de N366 tussen Veendam en Ter Apel. De N366 was jarenlang één van de meest onveilige wegen in de provincie Groningen. Een samenwerking tussen de gemeente Veendam, Stadskanaal, Pekela, Westerwolde, Politie Noord-Nederland, het Openbaar Ministerie en de provincie Groningen de afgelopen jaren heeft er toe geleid dat de verkeersveiligheid op de weg verbeterd is.

Einde werkzaamheden in zicht

Inmiddels is het einde van de wegwerkzaamheden in zicht. De projectpartners komen graag te weten wat mensen vinden van de nieuwe N366 en het verkeersveiligheidsproject. Kijk voor meer informatie over het onderzoek op www.n366veilig.nl.