Raadslid Rudolf Feijen overleden

Op 26 juli 2018 is raadslid Rudolf Feijen overleden op 63 jarige leeftijd. Wij hebben met verslagenheid hiervan kennis genomen.

Rudolf was vanaf 1996 actief als raadslid in de gemeente Veendam. Ondanks zijn ziekte is hij in maart 2018 vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe termijn als raadslid. Recent is hij nog benoemd tot waarnemend voorzitter van de raad. Bij activiteiten van de gemeenteraad toonde hij steevast zijn strijdbare houding en gaf aan zijn politieke rol te blijven vervullen. Optimisme en vertrouwen in de toekomst voerden daarbij de boventoon. Helaas kan hij zijn werk in de gemeenteraad niet afmaken.

Rudolf was een aimabel, betrokken en kundig raadslid. Scherp in het debat en zeer gewaardeerd door zijn collega raadsleden. Wij zullen Rudolf herinneren als een gedreven en gewaardeerde persoonlijkheid. Zijn betrokkenheid en inzet zullen wij missen.

Wij wensen zijn vrouw Hilda, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

S.B. Swierstra, burgemeester

A.A. Swart, raadsgriffier