Overhandiging eerste jaarverslag Regionaal Meld- en Coördinatiepunt voortijdige schoolverlaters

Vandaag ontving wethouder Jaap Velema het eerste jaarverslag van het Regionaal Meld- en coördinatiepunt voortijdige schoolverlaters (RMC) uit handen van Jan Eefting, RMC-coördinator Oost-Groningen

Het RMC jaarverslag is volledig opgemaakt door studenten van het Noorderpoort College in Winschoten. Zij verzorgden ook de fotografie voor het jaarverslag en hebben het logo ontworpen. Een bijzonder leerzaam traject voor deze studenten die voor het eerst ‘in opdracht’ een product moesten afleveren. Jan Eefting: “Het contact verliep eerst via de docent, maar langzamerhand zag je de leerlingen groeien in hun rol en namen zij contact met mij op. Een mooi project om samen met hen gedaan te hebben en onze complimenten voor het mooie eindresultaat”.

Wilt u het RMC jaarverslag 2017 inzien klik dan hier.