Januari

• Gjaltema stadion wordt “Henk Nienhuis stadion”

30 januari 2018

Op dinsdag 30 januari 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de naam van het Gjaltema stadion aan de Langeleegte in Veendam te wijzigen in het “Henk Nienhuis stadion”. Na afronding van de uitbreiding van de sportaccommodaties op en rondom het stadion wordt de naam van het stadion aangepast. De verwachting is dat de werkzaamheden in 2019 worden afgerond.

• Activiteiten kerstvakantie zwembad Tropiqua

22 februari 2018

Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie! In het altijd gezellige zwembad van Veendam worden er in de kerstvakantie weer diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten lopen uiteen van oliebollen eten, tot wakduiken. Kortom voor elk wat wils!!

• Veendam presenteert visie toekomst gemeente

22 februari 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam heeft de provincie Groningen in een brief de visie op de toekomst van de gemeente gepresenteerd. Nadat gebleken is dat een herindeling met de gemeenten Pekela en Stadskanaal niet tot stand ging komen, heeft de provincie de gemeenten gevraagd hoe zij denken om te gaan met de regionale opgaven die er liggen. Het college heeft in een brief aan de provincie antwoord op deze vraag gegeven.

• Gemeente Veendam, Acantus en Commissie Huurzaken tekenen Prestatieafspraken

22 februari 2018

Op woensdag 13 december 2017 tekenden de gemeente Veendam, woningcorporatie Acantus en de Commissie Huurzaken om 15:30 uur de Prestatieafspraken. De ondertekening vond plaats in een inloopwoning van Acantus aan de Ericastraat in Wildervank. Namens de gemeente Veendam heeft wethouder Bert Wierenga de afspraken ondertekend.

• Prijswinnaars fotowedstrijd gemeentegids 2018

22 februari 2018

Op maandag 20 november 2017 heeft wethouder Jaap Velema namens de jury de prijzen aan de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018 uitgereikt.

• Wethouder Bert Wierenga opent Banenfestival

31 januari 2018

Op woensdag 31 januari 2018 opende wethouder Bert Wierenga het Banenfestival. Het Banenfestival werd georganiseerd door de gemeente Veendam in samenwerking met werkgevers, uitzendbureaus en opleiders uit de regio ten behoeve van alle werkzoekenden uit Veendam.