• Overeenstemming vestiging Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras 06 augustus 2018

De initiatiefnemers van het Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras (GCLT) en de gemeente Veendam hebben overeenstemming bereikt over de vestiging van het gezondheidscentrum op het Lloyd’s Terras in Veendam. Binnenkort doen de initiatiefnemers hiervoor een aanvraag omgevings-vergunning. In september 2018 wordt een overeenkomst ondertekend.

• Parkeerplaats Peerdewaske gaat weer open 02 augustus 2018

Parkeerplaats Peerdewaske in recreatiegebied Borgerswold gaat op vrijdag 3 augustus 2018 weer open voor recreanten en bezoekers. Op de parkeerplaats worden een aantal aanpassingen uitgevoerd. Deze aanpassingen zijn bedoeld om te voorkomen dat er opnieuw sprake is van overlast.

• Raadslid Rudolf Feijen overleden 30 juli 2018

Op 26 juli 2018 is raadslid Rudolf Feijen overleden op 63 jarige leeftijd. Wij hebben met verslagenheid hiervan kennis genomen.

• Gemeente zet strooiwagens in 26 juli 2018

Vanaf 26 juli 2018 gaat de gemeente Veendam strooiwagens met zout inzetten om het asfalt te beschermen.

• Expositie Baltus Nomden in gemeentehuis 20 juli 2018

Van maandag 6 augustus 2018 tot en met vrijdag 14 september 2018 exposeert Baltus Nomden in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

• Stookverbod gemeente Veendam 19 juli 2018

De gemeente Veendam heeft in verband met de aanhoudende droogte besloten over te gaan tot een verbod om vuur te stoken in de openbare ruimte. De gemeente heeft dit gedaan naar aanleiding van het dringende advies van de Veiligheidsregio Groningen.

• Wegbranden van onkruid tijdelijk stopgezet 19 juli 2018

In verband met de aanhoudende droogte is de gemeente Veendam voorlopig gestopt met het wegbranden van onkruid. Daar waar mogelijk worden andere manieren van onkruidbestrijding ingezet.

• Veteranendag Pekela / Veendam 2018 18 juli 2018

De gemeenten Pekela en Veendam organiseren op zaterdag 1 september 2018 de Veteranendag Pekela / Veendam. Het centrum van Veendam staat deze dag vol van activiteiten, waaronder de jaarlijkse “Pruiverij” en “Oetmarkt”.

• Zomervakantie activiteiten bij zwembad Tropiqua 16 juli 2018

Je hoeft je niet te vervelen in de zomervakantie! In het altijd gezellige zwembad Tropiqua worden in samenwerking met Feestverhuur Groningen tal van activiteiten georganiseerd deze zomer. De attracties zijn op de zonneweide bij het buitenbad geplaatst. Er is voor elk wat wils! Dus kom ook naar het gezelligste zwembad van het noorden.

• Gemeente Veendam, Acantus en Commissie Huurzaken tekenen Prestatieafspraken 22 februari 2018

Op woensdag 13 december 2017 tekenden de gemeente Veendam, woningcorporatie Acantus en de Commissie Huurzaken om 15:30 uur de Prestatieafspraken. De ondertekening vond plaats in een inloopwoning van Acantus aan de Ericastraat in Wildervank. Namens de gemeente Veendam heeft wethouder Bert Wierenga de afspraken ondertekend.